Fellovy Destek Burs Programı
%80’i engelli gençlerden oluşan öğrenci gruplarına yıl boyu öğrenim bursu sağlıyor, hayallerine giden yolu gönüllü mentorlarımızla çiziyoruz.

Türk Tuborg olarak, ‘Eşitsizlikleri Azaltmak’ hedefiyle 2019 yılında hayata geçirdiğimiz Fellovy Destek Burs Programı ile sosyal, ekonomik ve fiziksel dezavantajlı gençlerin yanında oluyoruz.
Alternatif Yaşam Derneği (AYDER) iş birliğinde gençlere yıl boyu öğrenim bursu sağlarken, %100 Gönüllülerimizden oluşan mentor ekibimizle hayallerine giden yolda ihtiyaç duydukları motivasyonu sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.
2019 yılından bu yana programdan faydalanan gençlerimizin %63’ü görme, işitme ya da fiziksel engeli bulunan öğrencilerden oluşurken, 2023 yılında bunu %80’e çıkararak kapsayıcı bir sosyal etki yaratmayı ve herkes için eşit fırsatların sunulması için çalıştık.